Ten Cate ondergoed
  • Ruim assortiment aan merkkleding!
  • Geef eens een bon als cadeau
  • Ook een fysieke winkel in Noorden

Voor het bestellen van Ten Cate ondergoed voor zowel dames als heren, kun je uitstekend terecht in het uitgebreide aanbod van Pieterse Mode. In onze webshop vind je enorm veel verschillende soorten ondergoed van dit hoogwaardige merk. Ben je op zoek naar een leuke nieuwe set? Bekijk dan snel het aanbod.

Ten Cate ondergoed voor dames en haren kopen in de winkel of online

Pieterse Mode is een van de weinige aanbieders die ondergoed voor dames en heren van Ten Cate ook in de fysieke winkel verkoopt. We verwelkomen je dan ook graag bij onze winkel in Noorden, in de buurt van Alphen aan den Rijn, om ons uitgebreide aanbod te bekijken. Je vindt bij ons niet alleen mooie producten van Ten Cate, zoals ondergoed voor dames, maar we bieden ook het merk Tweka aan. Deze twee merken vallen onder hetzelfde bedrijf en dat merk je aan de hoogwaardige kwaliteit.

Bestel eenvoudig en snel in de webshop

Wil jij graag ondergoed of andere artikelen, zoals nachtkleding, bestellen in onze webshop? Plaats dan eenvoudig en snel je gewenste producten in het winkelmandje. De verzendkosten bedragen slechts €4,75. Je betaalt vervolgens door middel van een overschrijving of met iDEAL en je producten worden verzonden zodra de betaling door ons ontvangen is. Natuurlijk zien we je ook graag terug in onze winkel, waar we je graag van persoonlijk en professioneel advies voorzien. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te e-mailen naar pietersemode@gmail.com of door te bellen naar 0172 408 232.

Aantal weergegeven:
Sorteren op: