Katia Capri katoen
  • Ruim assortiment aan merkkleding!
  • Geef eens een bon als cadeau
  • Ook een fysieke winkel in Noorden

Ben jij op zoek naar Katia Capri garens van 100% katoen? Je bestelt deze eenvoudig en snel in de webshop van Pieterse Mode. Het katoengaren is enorm geschikt voor alle soorten haak- en breiprojecten. Katia Capri katoen behoort dan ook niet voor niets tot de één van de favoriete onder de katoengarens. Wil je aan de slag met fijne garens in mooie kleuren? Bestel dan snel jouw favoriete garens van dit merk in onze webshop!

Katia Capri garens van 100% katoen

De garens van Katia Capri bestaan voor 100% uit katoen dat gemerceriseerd is. Hierdoor heeft het garen meer glans dan andere garens en bevatten de garens prachtige kleuren. Een ander voordeel van Katia Capri katoen is dat de draad niet splijt. Van dit merk bieden we onder andere de garens aan, maar ook handwerken en brei- en haakpakketten behoren tot het aanbod. Wil je bijvoorbeeld bloemenpoppen haken, een babyjasje of een dekentje breien? Je vindt het in ons ruime assortiment.

Bestel direct online of kom langs in onze winkel

Wil je graag 100% katoen garen of een pakket van Katia Capri bestellen? Plaats dan direct jouw gewenste producten in je mandje. Je betaalt door middel van een overschrijving of met iDEAL en de verzendkosten bedragen €4,75. Je bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze winkel in Noorden, dichtbij Alphen aan den Rijn. Hier vind je ook een ruim aanbod aan mode en textiel. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te e-mailen naar pietersemode@gmail.com of door te bellen naar 0172 408 232.

Aantal weergegeven:
Sorteren op: