Handwerkpakketten borduren
  • Ruim assortiment aan merkkleding!
  • Geef eens een bon als cadeau
  • Ook een fysieke winkel in Noorden

Wil jij handwerkpakketten om te borduren bestellen? Deze vind je in het uitgebreide assortiment van onze webshop. Je bestelt eenvoudig en snel jouw favoriete pakket in de webshop van Pieterse Mode uit Noorden. Kies simpelweg één van onze handwerkpakketten om te borduren die aansluit op jouw wensen en ontvang je bestelling snel in huis.

Diverse handwerkpakketten om te borduren

In ons assortiment vind je veel verschillende soorten handwerkpakketten om heerlijk aan de slag te gaan met borduren. Zo bieden we bijvoorbeeld handwerkpakketen om te borduren aan met een clown, een close-up van een tulp, drie poesjes en vlinders. Daarnaast verkopen we ook alle benodigdheden die je kunt gebruiken tijdens het borduren. Zo koop je in onze webshop bijvoorbeeld een mandala ring, stekenmarkeerders, borduurzijde en insteekhoesjes voor spindels. Niet alleen voor brei-, haak- en borduurproducten kun jij bij ons terecht, maar ook voor bijvoorbeeld keukentextiel, dameskleding van diverse merken en Katia Capri katoen ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk het aanbod in onze webshop

Ben je geïnteresseerd in onze handwerkpakketten om te borduren? Bekijk dan direct welk pakket voor handwerken het meest bij jou past en bestel eenvoudig en snel in de webshop. Je betaalt jouw bestelling door middel van een overschrijving of met iDEAL. De bestelling wordt verzonden zodra we de betaling ontvangen hebben en het verzenden bedraagt €4,75. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op door te e-mailen naar pietersemode@gmail.com of door te bellen naar 0172 408 232. Je bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze winkel in Noorden.

Aantal weergegeven:
Sorteren op: