Dameskleding online bestellen
  • Ruim assortiment aan merkkleding!
  • Geef eens een bon als cadeau
  • Ook een fysieke winkel in Noorden

Ben jij op zoek naar een winkel waar je dameskleding online kunt bestellen? Bekijk dan het aanbod van Pieterse Mode en vind precies wat je zoekt. In onze webshop kun jij online dameskleding bestellen van enorm veel verschillende merken. Bij ons is het voor iedereen mogelijk om te slagen.

Dameskleding online bestellen die bij jou past

Wanneer je ervoor kiest om online dameskleding te bestellen van Pieterse Mode, heb je een ruime keuze. Zo verkopen we onder andere jassen, tops, T-shirts, truien, vesten, en ondergoed. Daarnaast kun je in onze webshop ook terecht voor het kopen van chloorbestendige badpakken van Tweka. Kortom: wat voor dameskleding je ook online wilt bestellen, je vindt het in ons ruime assortiment. Niet alleen voor de dames bieden wij kleding aan, maar ook heren slagen hun slag in ons aanbod. Je bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze winkel in Noorden, dichtbij Alphen aan den Rijn.

Bestel jouw favoriete producten in onze webshop

Wil jij graag dameskleding online bestellen? Kies dan jouw favoriete dameskleding uit in onze webshop en bestel eenvoudig en snel jouw producten. De verzendkosten van onze artikelen bedragen €4,75 en je bestelling wordt verzonden zodra wij de betaling binnen hebben. Het betalen is mogelijk door middel van een overschrijving of met iDEAL. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op door te e-mailen naar pietersemode@gmail.com of door te bellen naar 0172 408 232.

Aantal weergegeven:
Sorteren op: