Badpakken Tweka
  • Ruim assortiment aan merkkleding!
  • Geef eens een bon als cadeau
  • Ook een fysieke winkel in Noorden

Ben jij op zoek naar badpakken en andere badmode van het merk Tweka? In de webshop van Pieterse Mode vind je een breed aanbod badmode van Tweka, waardoor er altijd wel iets tussen zit wat jij mooi vindt. Ben jij dol op badpakken van Tweka of heb je liever een mooie bikini? Het kan allemaal! Voor de echte sportfanaat hebben we ook goed nieuws, want als jij een badpak bij onze winkel in Noorden koopt, ben je verzekerd dat deze chloorbestendig is en dus extra lang meegaat! Wat wil je nog meer?

Badpakken en andere badmode van Tweka

Het merk Tweka maakt al sinds 1916 badpakken en andere badmode. Decennialang maakte het merk badkleding met als mantra: form, function, fashion en forwardness. Sinds 2018 zijn ze teruggegaan naar de basis en maken ze ook weer badkleding die moderne variaties op de klassieke stijlen biedt. Door de veelzijdigheid van dit mooie merk is er voor iedereen geschikte badkleding te vinden. Zo bestel je ook corrigerende badpakken en andere badmode van Tweka in onze webshop vol met de mooiste mode en textiel. De corrigerende badpakken van Tweka onderscheiden zich van de rest door het type ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan een badpak met softcups of een badpak met een afslankend effect die tevens chloorbestendig is. Wat je wens ook is; je vindt het in ons assortiment.

Een chloorbestendig badpak voor jarenlang gebruik

Als jij graag een chloorbestendig badpak of andere badmode van Tweka koopt, dan kun je altijd terecht in onze webshop. Chloorbestendig houdt in dat jouw badpak na het zwemmen geen verkleuringen of andere slijtage vertoont. Hij gaat hierdoor jarenlang mee en je behoudt de hoge kwaliteit. Een chloorbestendig badpak van Tweka is gemaakt van 100% polyester met de Italiaanse kwaliteit van Carvico. Doordat de badpakken gemaakt zijn van duurzame materialen hebben ze een lange levensduur. Zo trek jij nog jarenlang zorgeloos baantjes in een prachtig, chloorbestendig badpak.

Bestel direct jouw gewenste producten online

Ben je geïnteresseerd in de nieuwe badmode, zoals een chloorbestendig badpak, van Tweka? Bestel dan direct jouw producten in onze webshop. De verzendkosten bedragen slechts € 4,75,- en je betaalt eenvoudig via iDEAL of een overschrijving. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Noorden. Hier bekijk je al onze mode, zoals nachtkleding, keukentextiel, Ten Cate ondergoed en badpakken. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te e-mailen naar pietersemode@gmail.com of door te bellen naar 0172 408 232

Aantal weergegeven:
Sorteren op: